Thursday, May 21, 2020

سازمان ملل از ابتکارات ایران در مبارزه با کورونا قدردانی می کند


سازمان ملل از ابتکارات ایران در مبارزه با کورونا قدردانی می کند
نماینده سازمان ملل متحد در ایران ، ابتکارهای اجتماعی و اقتصادی اتخاذ شده توسط دولت برای حمایت از خانواده های آسیب دیده و نگرانی های کوچک به دلیل شیوع ویروس کرونا ، قدردانی کرد.
خانم دانیلز در بیانیه امروز چهارشنبه ،افزود: سازمان ملل متحد در حال حاضر برای تقویت و تداوم تلاش ها برای بهبود شرایط تلاش می کند ،
زیرا ما بر روی توانمندسازی انرژی های محلی و ایجاد فرصت های زندگی و همچنین ارائه کمک های فوری به خانواده هایی که بیشتر از همه گیر بیماری کرونا متضرر شده ، تمرکز خواهیم کرد
اوگوچی دنیلز هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت:
اینجانب بهترین آرزوهایم را برای عید فطر ابراز می نمایم و اطمینان دارم رمضان امسال برای تعداد زیادی، بسیار متفاوت بوده است،
کووید – ۱۹ جان بیش از ۳۲۰ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است، ویروسی برای ما به جای مانده که هنوز درک کاملی از آن نداریم
و ما را در بدترین بحران اجتماعی-اقتصادی طی نزدیک به یک قرن اخیرگرفتار کرده است.
وی ادامه داد: از زمانی که نخستین موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در ایران، در فوریه مورد تأیید قرار گرفت،
کارگزاری های سازمان ملل متحد در کشور، به سرعت در راستای حمایت از تلاش های ملی در برابر شیوع بیماری بسیج شدند،
اما این همه گیری، موجب بحرانی جهانی گردیده است که تنها با همکاری و تعامل گسترده متوقف خواهد شد،
سازمان ملل متحد در ایران، در حال به حداکثر رساندن ابتکارات جهانی در راستای پایدارسازی کوشش های دولت برای مبارزه با این ویروس است.
وی در مورد این کمک ها گفت: این کمک ها شامل کیت‌های آزمایشی، دستگاه‌های آنالیز گازهای خون سرخرگی و سایر ملزومات پزشکی برای بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه و بیمارستان در ایران،
داروهایی برای فراهم کردن امکان مشارکت ایران در کارآزمایی همبستگی، که یک تحقیق جهانی به رهبری سازمان ملل متحد برای شناسایی اثر داروهای پیشتر تایید شده در بیماران مبتلا به ویروس کرونا است
و بیش از ۷۶ تن تجهیزات حفاظت شخصی برای کارکنان خط مقدم، و همچنین حرفه‌مندانی که در سراسر ایران از سالمندان، کودکان دارای معلولیت، و سایر گروه‌های دارای نیازهای ویژه مراقبت می‌کنند.

اوگوچی دنیلزمی توان شاهد آن بود که برای نخستین بار طی دهه ها، فقر، رو به افزایش نهاده است،

وی ادامه داد: سایر ابتکارات سازمان ملل متحد، پشتیبانی از تلاش های دولت در حمایت و کمک به زنان، دختران، سالمندان، افراد دارای معلولیت، مصرف کنندگان مواد مخدر، والدین، آموزگاران و سایرین است.  
وی تصریح کرد: سازمان ملل متحد در ایران، از ابتکارات اجتماعی – اقتصادی دولت قدردانی می کند که از پیش، خانوارهای آسیب پذیر و کسب و کارهای کوچک را کمک و حمایت کرده است.
این سازمان، هم اکنون در حال تقویت و افزایش برنامه ها در راستای پایدارسازی تلاش های بهبودی است،
جدا از کمک فوری به آسیب پذیرترین خانواده های متأثر شده از کووید – ۱۹، ما بر توانمندسازی ظرفیت محلی همچنین ایجاد فرصت های معیشتی تمرکز خواهیم کرد.
اوگوچی دنیلز افزود: در سطح جهانی، می توان شاهد آن بود که برای نخستین بار طی دهه ها، فقر، رو به افزایش نهاده است،
تنها راه ما برای گذر از این بحران و در نهایت قوی تر پدیدار شدن، همکاری با یکدیگر است، ما در سازمان ملل متحد در ایران، با کمک کنندگان مالی خیلی سخاوتمندمان مشارکت خواهیم کرد
تا بتوانیم از کوشش های دولت، پشتیبانی کرده و در آن مشارکت کنیم، ما بر راهکارهای فراگیر، تاب آور و پایدار، متمرکز خواهیم بود و به شدت تلاش می کنیم تا هیچ کس نادیده انگاشته نشود.

Wednesday, May 20, 2020

انجام دادن بیشتر از 20 طرح مشترک از سوی پژوهشگران ایرانی و ترکی


انجام دادن بیشتر از 20 طرح مشترک از سوی پژوهشگران ایرانی و ترکی
محققان ترکیه‌ و ایران ۲۲ طرح مشترک را با توافق سازمان پژوهش و فناوری ترکیه (توبیتاک) و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران انجام می‌دهند.
بیست و دو طرح پژوهشی مشترک میان پژوهشگران ترکیه ای و ایرانی در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT Joint Call 2020 که در لیست داوری هر دو طرف برای انتخاب نهایی توصیه شدند،
با تصمیم مشترک سازمان پژوهش و فناوری ترکیه (توبیتاک) و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران انتخاب شدند.
بنابر اعلام دانشگاه تبریز، در پی اعلان فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در تابستان سال گذشته ۱۶۴ طرح پژوهشی مشترک بین محققان ترکیه ای و ایرانی ارسال شد.
از این میان ۱۳۴ طرح وارد مرحله نهایی شدند.

بودجه اختصاص شده برای طرح های مشترک

داوری علمی طرح‌ها در ترکیه توسط توبیتاک با اختصاص ۳ داور به هر طرح انجام گرفت.
داوری علمی طرح‌ها در ایران نیز با دعوت از اعضای هیئت علمی و محققان از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی انجام شد و برای هر طرح ۲ داور منتخب اختصاص یافت.
بودجه اختصاص داده شده برای طرح‌های منتخب از طرف توبیتاک برای محقق ترکیه‌ای مبلغ ۱۰۰ هزار لیر و از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران برای محقق ایرانی ۴۰ میلیون تومان تعیین شده است.

Tuesday, May 19, 2020

واگذاری سرخابی ها در مرحله پایانی| و خصوصی سازی دو باشگاه

واگذاری سرخابی ها در مرحله پایانی| و خصوصی سازی دو باشگاه
تنها یک سری فرآیند‌ها از جمله ثبت نزد سازمان بورس و افزایش سرمایه از محل دارایی‌های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باقی مانده که با توجه به زمان بر نبودن آن‌ها به زودی شاهد عرضه سهام سرخابی‌ها خواهیم بود.
امیر هامونی با اشاره به اینکه فرابورس از ورود و پذیرش تمام شرکت‌ها در بازار سهام استقبال می‌کند، گفت:
سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی و همچنین قانون بودجه سال 98 بر خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تاکید داشته است.
همچنین پرونده واگذاری این دو باشگاه در هیئت عالی واگذاری و مجموعه بازار سرمایه مطرح است.
در همین جهت جلسات متعددی نیز در وزارت ورزش، مجلس شورای اسلامی، سازمان خصوصی سازی و وزارت ورزش در این رابطه برگزار شده است.

حل مشکلات باشگاه ها با خصوصی شدن

وی در ادامه افزود: در حال حاضر نیز جلسات هفتگی و منظمی در سازمان خصوصی سازی برای بررسی این موضوع به ویژه نحوه واگذاری و مدل‌های واگذاری برگزار می‌شود.
امیدواریم که به زودی شاهد اتمام این موضوع و میزبانی بازار سرمایه از ورود این دو باشگاه باشیم.
به گفته هامونی، قطعا مسائل و مشکلات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بزرگتر از مسائل شستا نیست و قابل حل است. در واقع این امر تنها به اراده مسئولان وابستگی دارد.
هامونی ادامه داد: ما تا زمانی که شرکت‌ها را وارد بازار سرمایه نکنیم، مسائل و مشکلات آن‌ها حل نخواهد شد.

Monday, May 18, 2020

در علوم فضایی برای حفظ استقلال سیاسی ایران باید سرمایه گذاری شود

در علوم فضایی برای حفظ  استقلال سیاسی ایران باید سرمایه گذاری شود
رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه به دلیل انحصاری بودن بازار پرتاب ماهواره، ایران برای حفظ استقلال سیاسی خود باید در علوم فضایی سرمایه گذاری کند.
فعالیت‌های سازمان فضایی ایران در سال‌های اخیر با رشد علم و فناوری و تأکیدات و منویات مقام معظم رهبری پیشرفت‌های قابل تأملی داشته است.
به طوری که دانش ساخت ماهواره‌های سنجش از دور در کشور با اتکاء به دانش بومی و استفاده از دانشمندان و نخبگان ایرانی فراهم شده
و در آینده‌ای نزدیک کشور شاهد تحولات اساسی خواهد بود که براساس فناوری فضایی خدمات مختلف و متنوعی در اختیار مردم و جامعه قرار خواهد گرفت.

مرتضی براری: آینده فضایی ایران را کاملا مثبت ارزیابی می کنم

مرتضی براری  معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فضایی ایران حرف‌های شنیدنی درباره فعالیت‌های این سازمان دارد.
وی درباره ویژگی‌ها، برنامه‌های آینده، تاریخچه فضایی ایران، حرکت در مسیر بیانات مقام معظم رهبری،
چشم اندازهای آینده فناوری فضایی، ماموریت سازمان و زندگی منعطف بر فناوری فضایی نکات قابل توجه و خوبی را عنوان و آینده را روشن و کاملا مثبت ارزیابی می‌کند.

Sunday, May 17, 2020

ایران مجوز صادرات ماسک و محصولات بهداشتی را صادرکرد


ایران مجوز صادرات ماسک و محصولات بهداشتی را صادرکرد
رئیس سازمان غذا و داروی ایران از لغو ممنوعیت صادرات کلیه محصولات بهداشتی مورد استفاده برای جلوگیری از ویروس کرونا به دلیل افزایش تقاضا از خارج کشور خبر داد.
، محمدرضا شان ساز ، در بیانیه امروز توضیح داد که بسیاری از کشورها خواستار تهیه محصولات بهداشتی تولیدی در ایران شدند.
وی خاطرنشان کرد: صادرات ماسک های “N95” ، لباس های محافظ ، استریلایزر و کلیه محصولات بهداشتی ممنوع نیست و روند صادرات با همکاری وزارت صنعت و تجارت صورت می گیرد.

وزیر صنعت ایران: اجازه صادرات ماسک n95 صادر شده است

سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت افزود: بر این اساس به منظور حمایت از تولید کنندگان داخلی و پاسخ گویی به بخشی از نیاز کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا در دنیا،
اجازه صادرات نامحدود برای اقلامی همچون ماسک N95، لباس پرستاری و کیت سرولوژی تشخیص کرونا صادر شده است؛ ‌چرا که تولید این محصولات فراتر از نیاز داخلی است.
وی تصریح کرد: بر این اساس، آزاد سازی صادرات این سه قلم تجهیز پزشکی به اداره کل مقررات صادرات و واردات وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت ابلاغ شده؛
‌این در حالی است، بر اساس هماهنگی به عمل آمده با وزرات بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو اجازه صادرات 50 درصد تولیدات ونتیلاتور، مانیتورهای علائم حیاتی و دستگاه اکسیژن ساز خانگی داده شده است.

Saturday, May 16, 2020

برگزاری مراسم روز جهانی قدس در 218 شهر ایران


برگزاری مراسم روز جهانی قدس در 218 شهر ایران
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران ، اعلام کرد که مراسم روز جهانی قدس به صورت تجمعی و نه راهپیمایی و در 218 شهر سفید کشور برگزار می شود.
به نقل از پایگاه اطلاع‎رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا
با بیان اینکه عده‌ای ناامیدی و اضطراب و دلهره را در جامعه می‌دمند و مردم احساس می‌کنند دچار شرایط سختی‌ شده‌اند که به این زودی‌ها از آن نجات پیدا نخواهند کرد، گفت:
این وضعیت آثار روانی سختی بر جای می‌گذارد؛ مسوولان امور پزشکی، اجتماعی و اقتصادی باید برای مردم به صورت واضح و شفاف شرایط را توضیح دهند
و بگویند که دوران سختی ویروس هنوز تمام نشده اما در عین حال شرایط نسبت به قبل بهتر شده است.
رئیس جمهور روحانی در جلسه کمیته ملی مبارزه با ویروس کرونا امروز ، شنبه ، گفت که دو تصمیم در روز قدس گرفته شده است.
مورد اول مربوط به شهرهای سفید (از نظر شیوع ویروس کورونا) است که شماره آن 218 است
که در آن مراسم روز جهانی قدس نه به صورت راهپیمایی بلکه در قالب اجتماعات از طریق حضور در مراسم نماز جمعه با تعهد پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

روحانی: نماز عید در مساجد بزرک نخواهیم داشت

رئیس‌جمهور اضافه کرد:
در مورد شهر تهران نیز به خاطر شرایط ویژه پایتخت قرار شد با مسوولیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از یک مبدأ تا یک انتها مراسم نمادینی به شکل حرکت خودروها بدون اجتماع مردم داشته باشیم.
روحانی افزود:
در مورد نماز عید سعید فطر هم بنا شد نماز عید فطر در سراسر کشور در مساجد و فضای باز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقامه شود، اما در مصلاهای بزرگ نماز عید فطر نخواهیم داشت.

روحانی: پیروی از پروتکل های بهداشتی مایه افتخار است


روحانی: پیروی از پروتکل های بهداشتی مایه افتخار است
حسن روحانی ،رئیس جمهور ایران، تعهد شهروندان به پروتکل های بهداشتی را در مراسم غرور لیلات القدر برای کشور و نشانه پیوستن شهروندان و مسئولان در راه مبارزه با ویروس کرونا مایه افتخار دانست.
امروز ، جمعه ، رئیس جمهور روحانی در مصاحبه با وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، سعید نیمکی اظهار داشت:
مردم آگاه ایرانی از ابتدای شیوع ویروس کرونا ، با همکاری ، همراهی و پیروی از پروتکل های بهداشتی ، به مسئولان و کارمندان پزشکی در مدیریت این بیماری کمک کرده اند
و همکاری آنها در حین برگزاری مراسم شب های قدر یک نقطه عطف در این زمینه است.

روحانی: وحدت نظر مردم مایه افتخار کشور ما است

رئیس جمهور جمهوری از تقدیر و تشکر از علمای دینی و مسئولان اماکن مذهبی در اداره امور مربوط به برگزاری مراسم لیلات القدر
و پیروی دقیق از توصیه ها و پروتکل های بهداشتی تشکر کرد که تا حدود زیادی نگرانی های موجود در این زمینه را از بین برد. وی افزود:
این تعهد ظریف ، آگاهانه و مسئولانه از سوی مردم باعث شده است تا مسئولان امید داشته باشند.
به طوری که پس از رسیدن شهرهای مذهبی به حالت سفید ، آنها با تعهد شرایط و پروتکل های بهداشتی مجددا درهای اماکن مذهبی و زیارتگاه های مقدس را بازگشایی کنند.
رئیس جمهور روحانی خاطرنشان کرد: در کشورهای توسعه یافته مبنی بر ادامه قرار دادن محدودیت یا از سرگیری امور در آنها ، وضعیت متضاد نظر وجود دارد و اظهار داشت:
مایه افتخار است که ایران با توجه به وحدت نظر در بین مسئولان و همگام شدن با مردم ، با توجه به شرایط ویژه در این شبهای ارزشمند ، همراه با ادامه سرعت کاهش شیوع بیماری
توانسته است فعالیتهای مختلف تجاری و حتی بازگشایی مراکز مذهبی را انجام دهد.

Thursday, May 14, 2020

کاهش تدریجی در تعداد مبتلایان به کرونا در تهران

کاهش تدریجی در تعداد مبتلایان به کرونا در تهران
مدیر کمیته در مقابله با ویروس کرونا در تهران ، علی رضا زالی گفت: منحنی مبتلایان در پایتخت شاهد شرایط ثبات نسبی و کاهش تدریجی نسبت به روزهای گذشته است.
علی رضا زالی با اشاره به تعداد مبتلایان طی 24 ساعت گذشته توضیح داد:
در کل حدود 192 نفر به این ویروس آلوده شده و وارد بخش های عادی بیمارستان ها شده اند.
در حالی که 171 نفر آلوده شده از این جمله در بخش های ویژه بیمارستان ها وارد شده اند و همچنین 299 بیمار بهبود یافته از آن خارج شده اند.
وی اضافه کرد: تعداد مبتلایان عادی 5 در صد کاهش یافته است ، در حالی که کل ابتلا در بخش های خصوصی و عادی شاهد کاهش 8.5 درصد بوده است.
در مقابل ، تعداد افرادی که از بیمارستان بهبود می یابند 4 درصد افزایش یافته است.

وزارت بهداشت|به جز از خوزستان همه استان ها شاهد کاهش تدریجی است

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:
تاکنون ۱۱۲ هزار و ۷۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۷۸۳ نفر رسید
وی گفت: تاکنون ۶۲۹ هزار و ۵۳۴ آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ در ۱۲۶ آزمایشگاه کشور انجام شده است .
حدود ۲۵ درصد موارد جدید از بستری بیمارستانی و حدود ۷۵ درصد موارد جدید از افرادی است که به صورت سرپایی هستند و علایم خفیف دارند.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: هنوز وضعیت عادی نیست اما در اکثر استانها به جز خوزستان کاهش تدریجی موارد فوت و ابتلا را داریم.
در استان خوزستان و تهران موضوع متفاوت است و خوزستان همچنان وضعیت قرمز و نگران کننده دارد.

Wednesday, May 13, 2020

جهانگیری: در میادین مشترک نفت وگاز باید سرمایه گذاری بیشتری شود


جهانگیری: در میادین مشترک نفت وگاز باید سرمایه گذاری بیشتری شود
جهانگیری, معاون اول رییس جمهوری گفت: اقدامات دولت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، توسعه پتروشیمی و پالایشگاهی بی‌نظیر بوده است.
معاون اول رییس جمهوری،  اسحاق جهانگیری بعداز ظهر امروز – سه شنبه – در نشست با مدیران ارشد وزارت نفت ارایه کرد:
امروز در اثر تبعات و پیامدهای فراگیر شدن بیماری کرونا در سطح جهانی و کاهش بهای نفت فشار مضاعفی بر صنعت نفت و به تبع آن اقتصاد ایران وارد آمده که باید در این زمینه بیشتر تلاش کرد.

جهانگیری: نفت برای ما نعمت است و جایگاه خاص در اقتصاد کشور دراد

معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر اینکه صنعت نفت جایگاه ویژه ای در اقتصاد کشور دارد در انتقاد از برخی اظهار نظرها از منظر اقتصاد سیاسی که معتقدند کاش ما نفت نداشتیم
و به دنبال رشته های دیگر صنعتی می رفتیم پرداخت و اظهار داشت: نفت برای ما نعمت است البته اگر از نفت و درآمدهای آن به درستی استفاده نمی شود معنایش نادیده گرفتن جایگاه این صنعت نیست.
جهانگیری با اشاره به اقدامات بزرگ دولت در حوزه نفت و گاز گفت:
با شروع دولت تدبیر و امید فازهای متعددی از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی راه‌اندازی شد و به مرحله‌ای رسیدیم که دیگر دغدغه ای از بابت قطع گاز در زمستان نداشته ایم و مردم از این بابت نگران نیستند.

ایجاد خطوط گاز به کشور های همسایه

جهانگیری از ایجاد خطوط انتقال گاز به کشورهای همسایه بعنوان اقدام مهم دیگر انجام شده یاد کرد و گفت:
کارهای بزرگی در میادین مشترک نفت و گاز انجام شده که نمونه آن در منطقه غرب کارون است که تا پیش از این ۷۰ هزار بشکه نفت برداشت داشتیم و امروز ۳۰۰ هزار بشکه با وجود همه محدودیت ها تولید می شود.